Green Motion Car and Van Rental Ilgalaikė nuoma COVID-19 Partnerystė Frančizė Kontaktai Užsakyti dabar

Apie

Aplinkosaugos politika

Lojalumas

Green Silver Gold VIP

Multi-Produktai

Basic Plus+ Premium Premium+

Lokacijos

News

Privatumo politika

Šioje privatumo politikoje rasite informaciją apie UAB „BMS Technologija“ (duomenų valdytojas) vykdomą asmens duomenų tvarkymą. Tvarkydamas asmens duomenis duomenų valdytojas laikosi visų teisės aktų, reglamentuojančių asmens duomenų apsaugą ir asmens duomenų apsaugos priemonių, užtikrinančių kad asmens duomenys būtų tvarkomi tiksliai, sąžiningai, teisėtai, skaidriai bei saugiai.

Asmens duomenų tvarkymo tikslai, asmens duomenų kategorijos ir jų tvarkymo teisiniai pagrindai

Paslaugų teikimas ir mokėjimų už paslaugas administravimas

Asmens duomenų kategorijos

Teisinis pagrindas

Paslaugų gavėjo vardas, pavardė, gimimo data, kontaktinė informacija (el. pašto adresas, telefono nr., adresas), tapatybės kortelės duomenys, vairuotojo pažymėjimo duomenys, duomenys apie nuomojamą transporto priemonę, nuomos laikotarpį, transporto priemonės atsiėmimo vietą, papildomas kartu su nuomos paslaugomis užsakytas paslaugas, apmokėjimui už paslaugas būtini mokėjimo kortelės duomenys.

Kai transporto priemonę išsinuomoti pageidauja įmonė, papildomai tvarkysime įmonės ir jos atstovo duomenis - atstovo vardą, pavardę, pareigas, įmonės, kuriai atstovaujama, pavadinimą, kodą, PVM kodą, buveinės adresą, tel. numerį, el. pašto adresą.

Sutartyje numatytų įsipareigojimų vykdymas (BDAR 6 str. (1)(b)).

Buhalterinės apskaitos tinkamas vykdymas

Asmens duomenų kategorijos

Teisinis pagrindas

Kliento (jo atstovo) vardas, pavardė, adresas, asmens kodas, PVM mokėtojo kodas, kai asmuo įregistruotas PVM mokėtoju, duomenys apie paslaugas (paslaugų aprašymas, kaina, sumokėta suma), išrašyti apskaitos dokumentai ir jų duomenys, kiti apskaitos ir mokestiniai duomenys, kuriuos privalome rinkti, tvarkyti ir saugoti pagal įstatymus ir kitus teisės aktus.

Duomenų valdytojo teisėtas interesas tinkamai tvarkyti finansinę apskaitą (BDAR 6 str. (1)(f)).

Užklausų, prašymų ir skundų nagrinėjimas

Asmens duomenų kategorijos

Teisinis pagrindas

Užklausą, prašymą ar skundą pateikusio asmens vardas, pavardė, kontaktiniai duomenys (telefono numeris arba elektroninio pašto adresas), užklausos, prašymo ar skundo turinys (įvykis, jo aplinkybės, kliento prašymas, reikalavimas ar atsiliepimas, inormacija apie užsakytas ir suteiktas paslaugas, kita informacija), kiti, su užklausa, prašymu ar skundu pateikiami dokumentai, duomenys.

Sutartyje numatytų įsipareigojimų vykdymas (BDAR 6 str. (1)(b)), teisinės prievolės ir teisės aktų reikalavimai (BDAR 6 str. (1)(c))

Mums priklausančio ar mūsų valdomo turto apsaugos užtikrinimas

Asmens duomenų kategorijos

Teisinis pagrindas

Tapatybės kortelės duomenys, vairuotojo pažymėjimo duomenys.

Siekiant užtikrinti mums priklausančio ar mūsų valdomo turto saugumą, sąžiningą bei tinkamą naudojimąsi mūsų paslaugomis, išnuomotose transporto priemonėse įrengti GPS siųstuvai, kurių dėka mums gali būti teikiami duomenys apie Jums išnuomotos transporto priemonės buvimo vietą, maršrutą ir nuvažiuotą atstumą nuomos sutarties galiojimo laikotarpiu.

Duomenų valdytojo teisėtas interesas (BDAR 6 str. (1)(f)) užtikrinti jam priklausančio ar jo valdomo turto apsaugą.

Užklausų dėl atsiliepimų apie suteiktas paslaugas teikimas

Asmens duomenų kategorijos

Teisinis pagrindas

Atsiliepimą pateikusio asmens vardas, pavardė, el. pašto adresas, atsiliepimo apie suteiktas paslaugas turinys.

Duomenų valdytojo teisėtas interesas (BDAR 6 str. (1)(f)) pagerinti teikiamų paslaugų kokybę.

Įsiskolinimų iš įsipareigojimus nevykdančių klientų išieškojimas

Asmens duomenų kategorijos

Teisinis pagrindas

Kliento (jurdinio asmens atstovo) vardas, pavardė, adresas, telefono numeris ir el. pašto adresas.

Duomenų valdytojo teisėtas interesas (BDAR 6 str. (1)(f)) atgauti skolas.

Slapukai

KAS YRA SLAPUKAI?
Slapukai yra maži tekstinių duomenų failai, kurie automatiškai sukuriami Jums naršant mūsų svetainėje ir yra saugomi Jūsų
naudojamame įrenginyje (kompiuteryje ar mobiliajame telefone). Slapuke pateikiama anoniminė informacija ir jis siunčiamas
iš peržiūrimos svetainės serverio į jūsų kompiuterį arba mobilųjį telefoną.


KOKIAIS TIKSLAIS NAUDOJAMI SLAPUKAI?
Duomenų valdytojas UAB „BMS Technologija“ (toliau taip pat vadinama „Bendrove“, arba „mes“) nuolat tobulina savo
interneto svetainę, siekia, kad ja naudotis būtų kuo paprasčiau ir patogiau. Šioje interneto svetainėje slapukai naudojami
tam, kad pagerintume Jūsų naršymą ir patirtį mūsų svetainėje, sužinotume apie mūsų svetainės naudotojų elgesį,
analizuotume srautus, pagerintume svetainę. Tam, kad galėtume įgyvendinti šiuos tikslus, turime žinoti, kuri informacija
labiausiai domina mūsų svetainės lankytojus, iš kurių šalių ir miestų mūsų svetainė lankoma, kiek dažnai lankytojai sugrįžta,
kokią naršyklę naudoja, kokiuose įrenginiuose svetainė skaitoma ir pan.
Apsilankius mūsų interneto svetainėje Jūsų įrenginyje yra įdiegiami tik būtinieji slapukai. Kiti slapukai gali būti įdiegti tik
Jums pažymėjus savo sutikimą slapukų nustatymuose. Jeigu išjungsite slapukus savo naršyklėje, kai kurios svetainės funkcijos
gali iš dalies arba visiškai neveikti.
Būtinieji slapukai naudojami Bendrovės teisėto intereso pagrindu (BDAR 6 str. 1 (f)), kiti slapukai – Jūsų sutikimo pagrindu,
kai duodate sutikimą.


KOKIAS SLAPUKŲ RŪŠIS NAUDOJAME?
Mūsų tinklapyje naudojami:

  • Būtinieji slapukai. Šie slapukai svetainėje reikalingi jos tinkamam veikimui užtikrinti, taip pat tam, kad galėtumėte joje naršyti. Be šių slapukų svetainė veiktų ne taip sklandžiai, kaip turėtų. Naršyklės nustatymai gali būti pakeisti taip, kad būtinieji slapukai būtų blokuojami arba Jūs gautumėte įspėjimą apie šiuos slapukus, tačiau kai kurios svetainės dalys neveiks.
  • Statistikos slapukai. Šie slapukai renka anoniminę informaciją, kuri leidžia nustatyti svetainės vartotojų skaičių, jų apsilankymo periodiškumą. Naudojant statistikos slapukus surinkta informacija padeda tobulinti svetainės veikimą.
  • Rinkodaros slapukai. Šiais slapukais fiksuojami apsilankymai svetainėje, jos puslapiuose ir nuorodose. Naudojant rinkodaros slapukus surinkta informacija padeda svetainės lankytojui pateikti jį labiausiai dominančią reklamą.

Naudojame šiuos slapukus:

TipasSlapuko pavadinimasPaskirtisGaliojimo terminas
Analitinis__gaNaudojamas įvertinti vartotojo apsilankymo tikslus, parengti ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerinti kliento patirtį besilankant svetainėje2 metai
_gatNaudojamas kontroliuoti interneto tinklalapyje atliktų užklausų skaičiui.1 minutė
_gidNaudojamas stebėjimo tikslais, siekiant atskirti tinklapio lankytojus.24 valandos

PRIEIGA PRIE DUOMENŲ
„Google Analytics“ ir kitus įrankius suteikia įmonė „Google“ (JAV įmonė), tad ji taip pat turi prieigą prie šiuo įrankiu surinktų
duomenų. „Google“ atžvilgiu taikomi sutartiniai įpareigojimai užtikrinti privatumą, apie juos plačiau galite skaityti čia:
https://marketingplatform.goog... .
Prieigą prie naudojant slapukus surinktų duomenų turi Bendrovės darbuotojai, atsakingi už šių duomenų analizę ir interneto
svetainės tobulinimą. Taip pat prieigą prie tam tikrų duomenų, surinktų naudojant slapukus, gali turėti paslaugų teikėjai,
kurie teikia Bendrovės svetainės talpinimo (angl. hosting) paslaugas, interneto svetainės turinio valdymo įrankius ar kitas
paslaugas.


PROFILIAVIMAS IR AUTOMATIZUOTAS SPRENDIMŲ PRIĖMIMAS
Duomenų valdytojas, tvarkydamas asmens duomenis, netaiko automatizuoto duomenų tvarkymo.

KĄ DARYTI, JEI NENORITE, KAD BŪTŲ NAUDOJAMI SLAPUKAI?
Jei pageidaujate, galite pakeisti savo naršyklės nustatymus taip, kad Jus informuotų apie slapuko įjungimą ar atnaujinimą bei
kad galėtumėte pasirinkti leidžiamus ar draudžiamus slapukus, neleistumėte jų įrašyti ar juos ištrinti. Jeigu tai padarysite,
interneto svetainė ar kai kurios jos funkcijos gali neveikti ar neveikti tinkamai, taip pat gali tekti rankiniu būdu įvesti savo
pageidaujamus nustatymus kaskart apsilankius interneto svetainėje, nes bus pašalintos ir visos nustatytos parinktys.
Norėdami daugiau sužinoti apie slapukus, pavyzdžiui, kaip juos valdyti ar ištrinti, galite apsilankyti <a href="http://www.allaboutcookies.org.

DUOMENŲ SUBJEKTO TEISĖS IR JŲ ĮGYVENDINIMAS
Išsamią informaciją apie duomenų subjekto teises rasite mūsų Privatumo politikoje.


SLAPUKŲ NAUDOJIMO TAISYKLIŲ PAKEITIMAI
Pasiliekame teisę keisti Slapukų naudojimo taisykles. Pranešimas apie pakeitimus arba papildymus bei naujausia Slapukų
naudojimo taisyklių versija bus skelbiama mūsų interneto svetainėje.
Mes nuolat tobuliname savo interneto svetainę, siekiame, kad ja naudotis būtų kuo paprasčiau ir patogiau. Kad galėtume




SLAPUKŲ NAUDOJIMO TAISYKLIŲ PAKEITIMAI
Pasiliekame teisę keisti Slapukų naudojimo taisykles. Pranešimas apie pakeitimus arba papildymus bei naujausia Slapukų
naudojimo taisyklių versija bus skelbiama mūsų interneto svetainėje.
Mes nuolat tobuliname savo interneto svetainę, siekiame, kad ja naudotis būtų kuo paprasčiau ir patogiau.

  • Asmens duomenų perdavimas. Jūsų asmens duomenys gali būti teikiami tretiesiems asmenims, jei tokia pareiga numatyta teisės aktuose. Tais atvejais, kai tai būtina tam, kad galėtume vykdyti sutartis, Jūsų asmens duomenys perduodami IT, programinės įrangos priežiūros, buhalterinės apskaitos paslaugas teikiančioms įmonėms ar konsultantams, draudimo paslaugas teikiančioms įmonėms ar asmenims, tarpininkavimo įmonėms, brokeriams, partneriams, kurių tinklalapiuose atlikta rezervacija, užsakomos papildomos paslaugos, mokėjimų paslaugų teikėjams, finansinėms institucijoms, kitoms įmonėms ar asmenims, kiek tai būtina tam, kad su Jumis sudaryta sutartis būtų tinkamai vykdoma. Tais atvejais, kai siekiame apginti savo teisėtus interesus saugodami savo turtą, Jūsų vairuotojo pažymėjimo duomenis galime perduoti teisėsaugos ir kitoms valstybinėms institucijoms. Tais atvejais, kai siekiame įgyvendinti mūsų teisėtą interesą pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus, kylančius iš su Jumis sudarytos sutarties, Jūsų duomenys taip pat gali būti perduoti skolų administravimo ir išieškojimo paslaugas teikiantiems subjektams, teismams, antstolių ar advokatų kontoroms.

Asmens duomenų saugojimo terminai. Mes saugosime Jūsų asmens duomenis ne ilgiau, negu to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai ar numato teisės aktai. Sutarties sudarymą ir vykdymą patvirtinantys mokesčių ir apskaitos dokumentai, kuriuose gali būti asmens duomenų, saugomi 10 metų. 10 metų saugojimo terminas prasideda metais, einančiais po kalendorinių metų, kuriais baigėsi finansiniai metai (su kuriais susijusi informacija), pabaigos. Užklausų, prašymų ir skundų
nagrinėjimo tikslu pateikti Jūsų duomenys bus tvarkomi 12 kalendorinių mėnesių nuo užklausos, prašymo ar skundo pateikimo dienos. Jeigu mūsų patalpose stebimas vaizdas, vaizdo įrašai saugomi ne ilgiau nei 30 kalendorinių dienų. Įsiskolinimų išieškojimo tikslu asmens duomenys saugomi priminimų apie skolas siuntimo laikotarpiu ir kol išieškoma skola, tais atvejais, kai skola išieškoma - sutarties galiojimo metu ir 10 metų po sutarties pabaigos ir įsipareigojimų įvykdymo, skolos išieškojimo ar pažymos, kad skolos išieškoti nėra galimybės sudarymo.

Duomenų subjekto teisės ir jų įgyvendinimas. Jūs turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti, papildyti ar sunaikinti pateiktus asmens duomenis, taip pat sustabdyti jų tvarkymo veiksmus (atšaukti savo sutikimą). Taip pat turite teisę reikalauti, kad asmens duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą, teisę į duomenų perkėlimą, pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (kontaktiniai duomenys
pateikti interneto spetainėje https://vdai.lrv.lt/) ir nesutikti su pateiktų asmens duomenų tvarkymu. Jei norite gauti išsamią informaciją apie šių teisių įgyvendinimo tvarką, pateikite užklausą el. pašto adresu [email protected] arba paštu adresu Rodūnios kelias 2, LT-02189, Vilnius.

Privatumo poltikos pakeitimai. Pasiliekame teisę keisti Privatumo politiką. Pranešimas apie pakeitimus bei naujausia Slapukų politikos versija bus skelbiama mūsų interneto svetainėje.